Archív ajánlat

Figyelem, Ön egy archív oldalra tévedt! Az oldalon található ajánlat nem aktuális. Kérem kattintson ide az ajánlatainkhoz.

Sörvacsora, korlátlan belgasör fogyasztással

afuSD_Xe.jpeg

2020. július 23. csütörtök, 18:00 - Igazi újdonság közeledik a Harapó Mókusban; megtartjuk legújabb rendezvényünket, egy csodás sörvacsorát; ahogyan a legtöbb alkalommal borokat társítunk az ételekhez, úgy bizony söröket is passzíthatunk a csodás étkekhez.

Ráspi nyárindító borvacsora

unnamed.jpg

unnamedTELTHÁZ! 2020. június 25. - A nagy bor fő tényezője az idő. - mondja Ráspi, és azt is tudjuk róla, hogy a borkészítésben az a koncepciója, hogy nincs koncepciója. Minden legyen természetes.

Ritka BorPillanat érkezik el a Harapóba:

Ráspi nyárindító borvacsora

2020. június 25., 18 óra

>> Asztalfoglalás most! <<

Ráspi, Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier (az est házigazdája), Fraunberger József, a Harapó Mókus chefje

A vírus elleni biztonságról gondoskodunk a remek borokkal, a távolságtartással, kézfertőtlenítővel, szájmaszkokkal és kesztyűkkel!

unnamed2Horváth József Ráspit a kedves kézműves borokban jártas vendégeinknek nem kell bemutatni, ő egy élő legenda, egy nagynevű bortudós, és még sorolhatnánk a "tisztjeit": fogadós, chef, szőlész és borász, biotermelő.

Most azt nézzük meg a Harapó Mókus falain belül, hogy milyen borokat párosított Fraunberger József chefünk ételeihez. És higyjétek el, ha két chef összebeszél, főleg ha az egyik ilyen kitűnő borász, akkor rossz nem sülhet ki az estéből...

>> Asztalfoglalás most! <<

Az est menüajánlata:

ra ro19HÁJAS CSIGA, VÖRÖSTONHAL TATÁR

Ráspi Rosé 2019

ZSENGE TÖK, LECSÓ, VADKOLBÁSZ

Ráspi Kékfrankos 2017

BÁRÁNY, CÉKLA, HAMBI

Ráspi Zweigelt 2017

ra 2016MARHANYAK CABERNET, ÚJBURGONYA

Ráspi Cabernet Sauvignon 2015

„SAJT”

Ráspi Kétezertizenhat 2016

 >> Asztalfoglalás most! <<

raspiRáspiról bővebben:

A borászat szellemisége alapvető célkitűzései: alkotni, elkápráztatni! Boraink öreg tőkékről szüretelt szőlőből (40-80 éves), drasztikus hozamkorlátozással, mészköves, csillámpalás és mészkőbe ágyazott csillámpalás talajon, a jelenleg forgalomban lévő több 100 féle kisegítő-, segédanyagok és fajélesztők nélkül, tanninok, íz és illat és színanyagok nélkül készülnek. Csak a már több 100 éve alkalmazott ként, minimális mennyiségben.

Az est ára: 19.000 Ft/fő - amely magában foglalja a fogásokat, a borokat és a vizet.

DE VAN EGY JOBB AJÁNLATUNK IS; AMENNYIBEN A RÉSZVÉTELI DÍJAT BANKI UTALÁSSAL RENDEZed június 22-IG, A VACSORA ÁRA 17,790 FT/FŐ!

5 főtől 10% kedvezmény az egész asztaltársaságnak ráadásban!

A banki utaláshoz: Harmo Kft. 10404065-49575357-48501012 (K&H Bank)

Közleményként kérjük a következőket megadni: Név + "Borvacsora június 25."

Asztalfoglalás

TELTHÁZ!

Libatoros Mókus napok

_7503192.jpg

„Aki Márton napján bort nem iszik, egész évben szomjazik. Aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik.” Ennek apropójából a trendi, fiatalos de mégis hagyománytisztelő környezetben köszöntjük Vendégeinket egy imádnivaló libás ajánlattal.

Libatoros Mókus napok

2019. november 7-17.

harapo mokus ősz 44LIBALEVES MACESZ GOMBÓCCAL (G,T) 1090,-
HIDEG LIBA-ÍZELÍTő

abált libamell, hízott libamáj, „libasajt” (G) 2390,-

HÍZOTT LIBAMÁJ ROSTON SÜTVE (L,G,T)

zöldség gratain-nel, konyakmeggyes krémhabbal 5.990,-

KLASSZIKUS SÜLT LIBACOMB

Párolt lilakáposztával, hagymás törtburgonyával 4.490,-

ROZÉ LIBAMELL (L)

Édes burgonyapürével, gyömbéres-mézes narancs raguval 3.890,-

SÓLET ABÁLT LIBAMELLEL (G)

3.690,-

harapo mokus ősz 72LIBATOROS LAKOMA 2 SZEMÉLYRE

Libacomb – libamell – pecsenye libamáj – „libasajt”, hagymás törtburgonya – pároltkáposzta –édes burgonyapüré– sólet (L,G) 9.390,-

HÁZI LÚDLÁB (G,L,T)

990,-

Asztalfoglalás

FONTOS! Asztalfoglalásod csak telefonon vagy e-mailen kapott visszaigazolással tekintsd elfogadottnak. A számla kiegyenlítése történhet készpénzzel, bankkártyával, bármilyen típusú Szép kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal.

Extra ajánlatunk

_7501151.jpg

A hétre a napi teljes ellátás mellett (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora) olyan Harapó-klasszikusokkal készültünk Neked, ami évtizedek óta Vendégeink kedvencei!

Odapörkölünk-hét

20248158_1522981634431991_8276525202701758251_o.jpg

szeptember 19 - 29.

33992599 1843490819047736 8797372097828487168 nA magyarosnak tartott ételek zöme lédús és paprikás jellegű. A pörkölt nevét jellegzetes alföldi pásztorételként, szerzők az 1780-as évektől folyamatosan megemlítették és sajátos vonásának tartották, hogy őrölt fűszerpaprikával készítik.

Nos, pörköltes hetünkön nem csak paprikából bővelkednek az ételeink, hanem friss és házias hozzávalókból sem szenved hiányt, és biztosítunk Titeket, szeretetünket is belefőztük minden egyes fogásunkba.

A Harapó Mókus Vendéglő hitvallása a házias finom ízek készítése. Így ennek a témának szentelünk 10 napot szeptemberben is.

A klasszikus pörköltes fogásoktól kezdve az ínyencségekig megtalálhatod kedvenced - ne feledd, a "nagyis" ízek mellett az egyediséget is megláthatod minden egyes pörköltünkben!

Asztalfoglalás itt!
34133637 1843490932381058 2645530447940943872 n

A MÓKUS PÖRKÖLT - HÉT AJÁNLATA (az árak tartalmazzák a köretet és a savanyúságot):

  • NYÚLPAPRIKÁS 3.390,- Ft
  • SÜLLŐ POFA PAPRIKÁS 3.590,- Ft
  • PACALPÖRKÖLT 2.990,- Ft
  • MARHA POFAHÚS PÖRKÖLT 3.490,- Ft
  • BIRKAPÖRKÖLT 3.790,- Ft

Kedvenc pörköltje mellé válassza ki köretét. A frissen vágott vegyes savanyúságot ajándékba adjuk az étel mellé.

KÖRETEK (a fenti árak tartalmaznak egyféle köretet):

  • KNÉDLI
  • 33944428 1843492185714266 7630758503769964544 nBURGONYAPOGÁCSA
  • FŐTT BURGONYA
  • JUHTÚRÓS GALUSKA

Asztalfoglalás itt!

 

 

 

Asztalfoglalás a pörköltes ajánlatra

Barátságos vendéglátás 1993 óta