Borcsütörtök a Harapóban
E hónapban a Stelázsi testvér-éttermünk csodás rendezvénye a Harapó Mókusban vendégeskedik! A BORcsütörtök idén újabb fordulóponthoz ért. Már több, mint 20 alkalommal csaltunk mosolyt és megelégedettséget Vendégeink arcára, és ez most sem marad el: 2018. április 26-án 19 órakor jelentkezünk a már megszokott jó hangulatban!
egyedi és megismételhetetlen alkalom: A Stelázsi étterem e havi borcsütörtökét nálunk, a megújult harapó mókusban, a teraszon tartJa!
A vendégünk a következő Borcsütörtökön NYOLCAS ÁDÁM, AZ EGRI BORVIDÉKRŐL! Meglepetés: 5+3 meglepetés bort mutatunk be! Az utolsó három tétel olyan, amelyek Ádám különlegességei és nem találhatóak meg máshol.
Házigazda: Almási Ádám, a Stelázsi pohárnoka
Kreatív chef: Papp Balázs
Vendég borász: Nyolcas Ádám, Nyolcas és Fia Borház, Eger
Almási Ádám vagyok, a Stelázsi pohárnoka. Kevés családias helyet lehet találni Óbudán, ahol saját borszakértő dolgozik - mi ebben szeretnénk többek lenni, mint mások.
A célunk, hogy kilépjünk a megszokott, sablonos boros rendezvények árnyékából és olyan kötetlen beszélgetős eseményt hívjunk életre ami talán hiányzik az általános boros repertoárból.
Rendezvényeinken mindenkinek van lehetősege feltenni a "legbutábbnak tűnő" kérdést is és a többiek csak örülnek, hogy végre ő meg merte kérdezni... :) ..., de lehetőség van elbeszélgetni a borokkal kapcsolatos, lényegi kérdésekről is. Kezdettől fogva törekedtünk arra, hogy a legegyszerűbbtől a legkomolyabb kérdésekre is tökéletes válaszokkal szolgáljunk.
Kérjük fogadják szeretettel nedűinket, és Papp Balázs kreatív chef által megálmodott kísérő falatokat.
Április 26-án, a Nyolcas és fiai Borház borait mutatjuk be testvér éttermünkben, a Harapó Mókus teraszán (Óbuda, Zápor u. 69.)!
Kóstolható borok és a hozzá kínált ízelítő falatok:
Hideg előétel:
- Almás kacsarilette házi burgonyás vekninfogáshoz kínált bor: Nyolcas Ádám 'Eger' Rajnai Rizling 2017
Leves:
- Csicsókás édesburgonya leves
fogáshoz kínált bor: Nyolcas Ádám 'Eger' Leányka 2016
Meleg előétel:
- Roppanós kecskesajt golyók házi epres joghurttal, narancsboros rukkola fészekben
fogáshoz kínált bor: Nyolcas Ádám 'Eger' Narancsboros 2017
Főétel:
- Merlotban párolt szarvas csokoládés glace-szal, meggyes gombóccal
fogáshoz kínált bor: Nyolcas Ádám 'Eger' Merlot 2015
Desszert:
- Áfonyás csokoládé duó torony
fogáshoz kínált bor: Nyolcas Ádám 'Eger' Turán 2016
ASZTALFOGLALÁS
A Stelázsi BORcsütörtök részvételi díja: 9990,- Ft személyenként, ami tartalmazza a borkóstolót, ínyenc falatokat és a korlátlan szikvíz fogyasztást.
De van egy jobb ajánlatunk is!
Amennyiben április 22- ig eljuttatja hozzánk a részvételi díjat,
az ár csak 8 990,- Ft személyenként
(készpénzben a Stelázsi vagy a Harapó Mókus étteremben vagy átutalással: HARMO Kft. K&H Bank: 10404065-49575357-48501012)
Ha Ön is szeretne részese lenni egy igazán stelázsis BORos estének, ne habozzon foglalja le asztalát még ma!
FIGYELEM! Asztalfoglalása csak visszaigazolás után érvényes. Visszaigazolást és végleges asztalfoglalást előleg befizetése után tudunk biztosítani. Rendezvényeink általában teltházasak, így helyének - előleg fizetéssel való - bebiztosítása hiányában valószínűleg nem fogjuk tudni leültetni. Köszönjük megértését!
Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel, egy következő BORcsütörtökön!
Baráti tisztelettel és köszönettel
Almási Ádám
pohárnok
U.i.:
Itt el tudják olvasni mit gondolnak mások rólunk: